2009. október 15., csütörtök

Blogátalakulás

Az egész úgy indult, hogy szerettem volna még egy oszlopot, mert a mindenféle aranyos avagy hasznos okosságok nem fértek már el rendesen jobboldalt. Mármint a blogon a jobboldali oszlopban, azok az aranyosságok és hasznosságok, amik eddig is ott voltak, de nem kaptak kellô figyelmet tôletek. Sorolom is, hátha az, hogy most szem elé kerültek még nem lenne elegendô hogy vadul kattintsatok is.

Sorolás elôtt azonban jár a reklám annak a remek lapnak, ahonnan ezt a templét le- majd feltöltöttem:


Most pedig a bemutatkozás, hogy ki mindenki van itt oldalt:

  • A Lunanyuszi jelenti dobozkában megjelennek lunanyuszi bejegyzései, legalábbis az utolsó öt darab. Addig tessék kattintani, amíg el nem múlnak, villámként posztolgat ám!
  • Az Érdekességek dobozkában azok a lapok vannak, amiket google readeren keresztül megosztok. Akármerre járok, és megtetszik egy lap, egy cikk vagy éppen a youtube-on jelölök meg egy videót kedvencnek megjelenik ebben a listában. A google reader megosztásaim amúgy elérhetôk itt is, de azért kezdôlapnak nem érdemes megtenni... (viszont akinek van readere és használja, az szépen ossza meg velem a megosztanivalóit!)
  • A Cim-cim cimkék eddig is kint voltak, tematikus tartalomjegyzékként mutatják mikrôl írtam eddig, bár lelkes olvasóknak jó memóriával felesleges luxus ez. Hasonlóképpen mûködik a Tartalomjegyzék is, csak az idôrendben van.
  • A Diavetítés és az Úton-útfélen két nyilvános album vetítései, egyiket direkt ide válogattam, a másik a Kalisz és otthonok sora közötti utakon lôtt fényképek sora.
  • Igazi újdonság a Blogérdekességek itt automatikusan megjelennek az általam kedvelt és követett blogok legutolsó bejegyzései. Aki ügyes, gyors és sok bejegyzést ír, az mindig fölül lesz!
  • A Rendszeres olvasók doboz ne tévesszen meg senkit, nem ennyi olvasója van a blognak, csak nem mindenki fedezte fel eddig a kattintásban rejtezô lehetôségeket. Akinek van google accountja, gmail címe, az feltétlenül kattintson, mert jó lesz. Fontos! II. János Pál nem kattintott, ellenben Ratzinger bíboros igen. Nolám!
  • A cím feletti csíkban megjelentek néminemû linkek, a Térkép, ami a már említett úton-útfélen fotóalbum térképen elhelyezett megainteraktív verziója. Illetve kikerült a méltatlanul ismeretlen Daloskönyv blog is, ami jelenleg tetszhalott, de kellô igény ellenében hajlandó töltôdni.
Hirtelenjében ennyit az itteni változásról, szerintem szebb is lett, node... az igazi szépség odaát vár lunanyuszi blogján! Tessék oda is kattintani...

4 megjegyzés: