2009. augusztus 4., kedd

Krakkó +két hét

Múlt péntektôl két hétig együtt leszünk Nyuszival, egy hétig ô lesz itt Kaliszban, egy hétig pedig én leszek otthon. A jövô héten ráadásul három napig még Nyuszi is szabadságon lesz! Egyszóval most két hét nyugalom, szerelem, alacsony kommunikációs költség következik.

Pénteken Nyuszi Krakkóba érkezett (volt egy kis kavarodás a jegyvásárlással, de megoldódott szépen) Orangewayssel. Ahhoz képest, hogy térképem nem volt, GPS pláne nem, a google maps segítségével csak fél óra kavargás és 3 telefonhívással megtaláltuk egymást.

Eltöltöttünk két órát Krakkóban, megnéztük a Wawelt kívülrôl (zárva volt), a régi városteret, aztán elindultunk hazafele. Pénzünk sem volt ott maradni, meg hajtott minket, hogy Nyuszi meglássa végre az új otthonunkat. Azért pár kép készült Krakkóban:


Szombaton délutánig aludtunk, aztán ettünk, sétáltunk egy nagyot a környéken (egy hónap alatt nem volt érkezésem megtenni ezt a kis felderítô sétát), vasárnap a belvárosban sétáltunk egyet, és hopp el is telt a hétvége.

Most pedig elkezdôdött az, ami pár éven keresztül vár ránk, én dolgozom, Nyuszi otthon vár. Persze ha lesz már net a lakásban, vagy esetleg kisbocsunk nem csak várni fog, de egyelôre vár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése